Vodácká expedice

Jako druhou akci v roce, pro členy a přátele pořádáme vždy začátkem května dvou až tří denní výlet na vodu. Postupně máme v plánu sjet všechny české řeky. Máme spluty již tyto řeky: Sázavu, Vltavu, Ohři a Moravu.

Ve dnech 5. – 8. 5. 2017 proběhl další ročník tradiční květnové vodácké expedice. Tento rok byla vybrána řeka Vltava. Počet účastníků opět překročil hranici třiceti účastníků a zastavil se na konečném počtu 33 vodáků a jednoho psa. Plavba proběhla opět dvou-etapovým způsobem: první etapa měřila 21 km a vedla z Vyššího Brodu do kempu Branná, druhá měřila 16 km a vedla z kempu Branná do Českého Krumlova. Předpověď počasí nebyla nijak lichotivá, ale nakonec nám to opět vyšlo a oba dva dny plavby teplé a slunečné. Plavba byla pohodová, na obou etapách se podařilo všem posádkám doplout do cíle. Celkem jsme spluli 37 km řeky Vltavy. Na poslední den před klidnou cestou k domovu bylo naplánováno více variant. Prohlídka Vítkova hrádku či návštěva Stezky korunami stromů na Lipně.

Fotogalerie z posledního vody (2017) je k prohlédnutí zdez let minulých pak najdete ve Fotogalerií

9 komentářů u „Vodácká expedice

1. Ahoooooj, krásný víkend, krásná příroda, krásná řeka…….. v podstatě i počasí vyšlo. Super lidi, organizace – všechno klaplo. Už teď se těšíme na příští rok. Díky všem. IL

2. Již třetím rokem jsme s váma přožili super víkend na vodě…Vždy to je víkend plný zážitků, super lidiček..a vždy výborné organizace (děkujeme říďo). A za Elis můžu říct že i víkend plný buřtů…. Za nás zase jednička s hvězdičkou a už se moooc těšíme na příští rok.
    PS: Kája si tu každý den zpívá…“ Po silnici ide vlak a v něm sedí…atd“

3. Ahooooj všicí, super víkend, super počasí, děkujeme organizátorům a těšíme se na další akce.

4. Za naši posádku bych chtěla pochválit ředitele akce,kterým byl Michal a to za několik věcí.Každopádně za poučení z minulého roku a podchycení důležitých věcí ,takže pěkný kemp s teplou a fungující sprchou a restaurací a zajištění stravování po oba dny plavby (myslím že bez přípravy bychom restauračky nenašli a myslím že i když to nebyly grand-hotely,tak bylo dobře,že je co jíst a účastníci minulého ročníku mi snad dají zapravdu).
    Také zařízení raftů a domluva s vlastníky či zaměstnanci kempu pro téměř 30 lidí kteří to tak měli naprosto bez starostí si zaslouží hvězdičku.
    No a naposledy se skláním před objednaným počasím-to bylo naprosto bez chyby.
    Děkujeme také za zachycení zážitků našim fotografem.
    Bylo to hezké,odpočinkové a veselé.
    Zdravíme všechny a zase někdy……….

5. Ahoooj, strávili jsme s Vámi příjemný víkend. Děkujeme organizátorům, zdravíme nové i staré přátele. Díky a hodně zdarů při podobných akcích. Někdy naviděnou!! IL

6. Svkělá akce, skvělá banda, skvělé počasí, skvělí organizátoři. Děkuji za skvělé zážitky a nové přátele.
    Za rok a nebo na dalších našich akcích naviděnou. PB.